Selecteer een pagina

FAQ

Wij helpen bedrijven en organisaties om ‘beter online vindbaar’ te zijn. Hoe beter uw online aanwezigheid is, hoe sneller de klant u kan vinden. Meer klanten = Meer omzet. Wij zorgen voor meer Online Succes.

Useo maakt niet alleen nieuwe websites, maar zorgt ook dat u hoger in Google komt te staan. En dus besteden we o.a. aandacht aan SEO, SEA, Conversie Ratio Optimalisatie, Linkbuilding, Content Strategie en Social Engagement. Hieronder leggen we het allemaal uit. 

Veelgestelde Vragen
Wat kost een nieuwe Website?

Al vanaf 400 euro kunt u een nieuwe website hebben. Dat is een snelle en simpele oplossing.
Wilt u een uitgebreide website, met een mooie layout, helemaal naar eigen wensen? Dan kiest u de Premium Website, voor 750 euro. U krijgt er altijd uitstekende klantenservice bij.

Wilt u dat we de zakelijke portretfoto’s en fotografie van het pand erbij doen? En ook de teksten schrijven voor de website? Dat is een All-in Website en de prijs bepalen we in overleg.

 

Wat is 'Online Vindbaarheid'?

Klanten moeten kunnen vinden wat ze zoeken. Een succesvolle website heeft niet alleen een mooie layout, maar trekt ook veel bezoekers die in actie komen. Een succesvolle website staat bovenaan in Google. Dat levert automatisch veel nieuwe klanten op. Useo kan helpen om zowel een nieuwe website te ontwerpen, als nieuwe klanten te trekken door aandacht te besteden aan de SEO of Zoekmachine Optimalisatie.

Daardoor wordt uw website ‘online vindbaar’ waardoor u online succes gaat hebben.

Wat is 'Gratis Advies'?

Wij denken graag met u mee. Als u behoefte heeft aan een nieuwe website, leggen we graag uit wat we van elkaar verwachten.

Wilt u aandacht besteden aan de SEO? Dan kunnen we op afstand uw website analyseren en uitleggen wat er mis is. Ook doen we dan een voorstel hoe het beter kan.

Ja, het is helemaal gratis!

Meer weten? We horen graag van u.

Wat is Hosting?

Hosting of webhosting is de schijfruimte op een server, die nodig is om uw website online te zetten. Je betaalt dus voor de opslag, vermogen en geheugen 

Wat is Onderhoud?

Net als een auto, moet een Website goed en met regelmaat onderhouden worden. Onderhoud betekent het op tijd updaten van Plugins en WordPress versies. Hierdoor blijft de website functioneren zoals het hoort. 

Ook worden er dagelijks backups gemaakt zodat we in staat zijn om de website te herstellen, mocht dat nodig zijn. Ook is de website beveiligd tegen virussen en hackers. 

We besteden aandacht aan de indexering in Google, zodat uw website altijd zichtbaar is in de zoekresultaten.

Onderhoud kost slechts 100 euro per kwartaal.

 

Wat kost een Logo ontwerpen?

Het ontwerpen van een logo kost tussen de 99 en 299 euro, afhankelijk van het aantal aanpassingen. Als we vooraf van u wat voorbeelden krijgen, dan kunnen we heel snel een eerste ontwerp maken.

Ook zoeken we passende kleuren voor uw nieuwe huisstijl.

Bij het definitieve ontwerp wordt u 100% eigenaar van de nieuwe logo en huisstijl.  

Wat is SEA?

Search Engine Advertising (SEA) is adverteren met Google. Daardoor kunt u uw producten of diensten aanprijzen via de zoekresultaten in Google. U staat dan direct bovenaan in Google. 

We helpen u graag met het uitvoeren van een Advertentie Campagne via Google. Succes verzekerd!

 

Wat is Content?

Content is alle geschreven tekst en uitleg op de website. Om hoger in Google te komen, moet de website waardevolle en relevante informatie bevatten. Zo komt de klant graag op uw website en wordt er actie ondernomen. 

Content moet dus waardevolle, aantrekkelijke en relevante inhoud zijn. Een onmisbaar element van online succes.

Vraag naar de mogelijkheden!

 

Over Useo
Wat doet Useo ?

Wij kunnen: nieuwe websites maken, Online adverteren, een Webshop bouwen, websites hoger in Google krijgen,, en nog veel meer.

Useo wil dat uw bedrijf ‘Online’ een groot succes wordt. Er zijn meerdere manieren om online succes te hebben. Daarom beginnen we met luisteren, naar de visie, missie en doelstellingen van uw bedrijf. Als we dat naast de ‘online prestaties’ leggen van uw bedrijf, dan kunnen wij advies uitbrengen waar er groeimogelijkheden zitten. 

Voor het ene bedrijf is een ‘nieuwe website met nieuwe huisstijl’ een goed idee. Voor de ander is ‘Online Adverteren via Google’ (SEA) beter geschikt. Elk bedrijf is weer anders.

Als u ‘beter online vindbaar’ en meer zichtbaar wilt zijn, dan adviseren we een SEO-campagne. SEO of Zoekmachine Optimalisatie helpt om de website hoger in Google te krijgen. We beginnen dan met een SEO-quickscan van de website. Daarna volgt een gratis advies om de SEO te verbeteren.

We stellen een SEO campagneplan op. Hierin staan de SEO-doelstellingen, acties en evaluatiemomenten.
Maandelijks volgt een rapport met alle uitgevoerde acties en evaluaties. Zo krijgt u inzicht in de vorderingen op basis van cijfers en statistieken.
Uw website staat hoger in Google, op de 1e pagina van Google en dat levert automatisch én blijvend meer bezoekers op.

Conversie Ratio Optimalisatie (CRO) is het verbeteren van de website zodat bezoekers nog meer tot actie overgaan, bijvoorbeeld producten bestellen, zich aanmelden als klant of ergens op klikken.

Wilt u ook Online Succes hebben? Vraag gratis advies aan!

Wat is SEO

SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’, wat Zoekmachine Optimalisatie betekent. Deze techniek zorgt ervoor dat de website wordt verbetert en daardoor hoger in Google eindigt.

SEO gaat over het optimaliseren van de technische kant van de website. Daarnaast wordt ook de inhoudelijke tekst en tekststructuur verbeterd. Ook wordt er geïnvesteerd in de online autoriteit die de website heeft.

Een SEO-specialist kent alle technieken om een website te verbeteren, waardoor de website hoger in Google komt.

Wat kost SEO?

De kosten van SEO zijn afhankelijk van de grootte van het bedrijf, de staat van de website, doelstellingen van het bedrijf en hoe groot en toegankelijk de betreffende markt en niche is.
Hou er wel rekening mee dat SEO niet een eenmalige opdracht, maar een langdurige investering is van minimaal een halfjaar tot een jaar.

Voor een klein bedrijf zijn de kosten rond de 300 euro per maand. Een middelgroot bedrijf betaalt voor SEO tussen de 400 en 800 euro per maand. Voor grote bedrijven met landelijke dekking wordt minimaal 1000 euro per maand betaald.  

Maar kijk ook wat een SEO-specialist oplevert! Eigenlijk is een SEO-specialist GRATIS, omdat goed uitgevoerde SEO zichzelf dubbel en dwars terugverdient. Stel dat u per maand 8 extra klanten krijgt, omdat uw website beter gevonden wordt in Google. Dat levert veel meer op dan de kosten van SEO.

Hoe kom ik hoger in Google?

Als een ondernemer een bedrijf start, dan wordt er al gauw een mooie website gebouwd in de hoop dat dit klanten gaat trekken. De ervaring leert dat bezoekers niet vanzelf op de website terechtkomen. Het helpt wel als een bedrijfswebsite bovenaan in Google staat waardoor mensen als vanzelf bij de website terechtkomen.

Of een website hoog in Google terechtkomt, is afhankelijk van honderden factoren. Door zorgvuldig onderzoek te doen naar de website, de statistieken en de marketing trends, is de SEO-specialist in staat om de website te verbeteren.

Denk hierbij aan zoekwoordonderzoek, linkbuilding, teksten SEO-proof maken, snelheid van de website en online autoriteit.

Uiteindelijk wil Google dat de website makkelijk doorzoekbaar is, logisch opgebouwd en waardevolle content bevat. Door dit te optimaliseren, volgt een hogere ranking in Google.

Wat doet een SEO-Specialist?

Om het algoritme van Google enorm uitgebreid is, zijn er talloze factoren en technieken die bepalend zijn hoe goed (of slecht) een website scoort in Google. Een SEO-specialist kan de website technisch en tekstueel verbeteren, maar kan ook meedenken met het strategische plan van de opdrachtgever.

Zo kan een lokaal bedrijf als doel hebben om meer online bezoekers naar de website te krijgen, terwijl een webshop juist meer online conversie wil hebben. Het doel van de klant bepaalt ook weer in grote mate het werk van de SEO-specialist.

Ik wil meer weten!

Leuk! Laat ons weten wat voor bedrijf u heeft, en geef de naam van de website door. Dan nemen we via e-mail contact met u op. 

We geven u graag onze kant van het verhaal, met een eerlijk advies. Dit is allemaal gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

Meer weten? We horen graag van u.

Waarom zou ik een SEO-Specialist inhuren en betalen?
 • Het levert klanten en omzet op!
 • Het bespaart u tijd, geld en hoofdpijn
 • Resultaten zijn blijvend
 • Inzicht in de ‘customer journey’
 • In Google hoger staan dan de concurrent
 • Een SEO-specialist verdient zichzelf terug
 • Hogere klanttevredenheid
 • Resultaten zijn meetbaar en aantoonbaar
Strippenkaart

Met onze strippenkaart kun je zelf beslissen welke diensten je afneemt en hoeveel geld je wilt besteden. De kosten heb je dus zelf in de hand.

We laten vooraf weten hoeveel tijd het gaat kosten en bij akkoord gaan wij aan de slag. Elke maand sturen we een rapportage.

De voordelen van een strippenkaart:

 • Geen onverwachte facturen, instaptarieven of abonnementskosten.
 • Elke maand krijg je een overzicht van het aantal gebruikte uren
 • je betaalt alleen voor daadwerkelijk gewerkte tijd
 • Je bepaalt zelf hoeveel je nodig hebt
 • voordelig strippen inkopen met oplopende korting

Klik hier voor de Strippenkaart!