Selecteer een pagina

Over ons

Useo is een full service online marketing bureau. Voor meer online succes biedt Useo diverse diensten aan. Van een nieuwe website laten maken, tot adverteren via Google of Facebook. En van een nieuwe huisstijl laten ontwerpen, tot het inrichten van een nieuwe webshop.

Useo richt zich op het aanbieden van zakelijke oplossingen via internet. Vanaf het jaar 2001 worden .com en .nl domeinnamen door Useo verhuurd of verkocht om bedrijven in binnenland en buitenland vooruit te helpen. Daarna volgde een aantal jaren waarin het bouwen van webshops belangrijk was. Met name het opzetten van online dropshipping en e-commerce webshops werd populair.

Omdat Google nu steeds een grotere rol krijgt in het online zaken doen, volgen we het proces van zoekmachine optimalisatie en online adverteren heel nauwkeurig. Door onze kennis en ervaring met SEO, zijn we in staat om lokale ondernemers te voorzien van slimme SEO, content marketing en online advertentiecampagnes. Voor freelance SEO-specialist opdrachten zijn wij beschikbaar.

Useo staat bekend om transparantie, aantoonbare resultaten en klantvriendelijke samenwerking. Wij zijn gebaseerd in Den Haag, maar doen opdrachten door de hele randstad.

We beginnen altijd met goed gesprek. Én koffie!

Onze Missie

Useo wil 1 doel bereiken: Zorgen voor meetbaar Online Succes.

Er zijn meerdere manieren om online succes te behalen. Wij helpen u graag om te bepalen wat er nodig is.

Bent u er kloar voor, om te investeren in uw eigen Online Succes? Wij kosten namelijk minder, dan wat het u oplevert! 

Een nieuwe website, nieuwe klanten en meer omzet?
Welkom bij Useo : Online Succes Bureau.