Strippenkaart

Voor kleine, kortdurende werkzaamheden kan je de Strippenkaart kopen. Zoals aanpassingen op je WordPress website. Of voor het verhuizen van een website.

275,00 - btw vrijgesteld

525,00 - btw vrijgesteld

1.000,00 - btw vrijgesteld

Website Onderhoud

Wij beheren en onderhouden je WordPress website, zodat je zonder zorgen online blijft. Updates van WordPress core bestanden, thema en plugins. Dagelijkse back-ups van de website.

30,00 - btw vrijgesteld

365,00 - btw vrijgesteld

Hosting

De prestaties van je website worden grotendeels bepaald door de kwaliteit van de hosting. Hoe sneller de server, hoe sneller jouw website. Maar ieder bedrijf is anders. En daarom geven we liever een advies op maat, als het gaat om Hosting.

Wil je weten welke hosting je nodig hebt? stuur ons een bericht!

60,00 - btw vrijgesteld

Domeinnamen

Het registreren van een geschikte domeinnaam is een eenmalige actie. Dit doe je maar één keer. Daarna blijf je 100% eigenaar van jouw gekozen domeinnaam. Hier een aantal domeinnamen uit ons portfolio. Meer weten over het registreren van een domeinnaam? Neem dan contact met ons op.

Website Optimalisatie Scan

Heb je wel een website, maar blijven de goede resultaten uit? Doe de Scan! Wij onderzoeken je website, data en statistieken, en laten je precies zien wat er nodig is om wél resultaten te behalen. Investeer in je eigen website, en begin met onze Scan!

Scroll naar top