• Op Een Houten Tafel Staat Een Laptop Met De Woorden Ontwerp En Ontwikkel Ervaringen Die Mensen Eenvoudig Maken. De Laptop Wordt Gebruikt Om Een Website Te Maken, Tips Erin Te Verwerken En Te Laten Maken.

  Nieuwe website laten maken

  Maak een fantastische eerste indruk, met een nieuwe en moderne WordPress website!

  Let's connect!
 • Wat kost een nieuwe website?

  Hoe meer wensen je hebt, hoe meer budget er nodig is. Een persoonlijke website, helemaal op maat en in je eigen kleuren, kan 1500 euro kosten. Voor een uitgebreide webshop met 200 pagina’s, met een klanten-dashboard, boekingssysteem en een geautomatiseerde e-learningmodule is meer budget nodig.

  Wat is 'Website Onderhoud'?

  Net als een auto, heeft een website ook onderhoud nodig. Zonder onderhoud is de website technisch kwetsbaar en gevoelig voor hackers en malware. Het updaten, herstellen en beveiligen van de website kun je dus gerust aan ons overlaten. Altijd met 1 vast contactpersoon. 

  Ik wil een keertje sparren

  Sparren kost niets maar kan wel veel opleveren. Want online succes begint met eerst goed onderzoek doen.

  Ik vind het leuk om te horen wat je van plan bent.  Vraag dus (100% gratis en vrijblijvend) advies ten aanzien van een nieuwe website laten maken, logodesign, SEO of online adverteren. Zet nu die eerste stap!

  Let's connect!

  Wat betekent 'op maat laten maken'?

  Een eigen website met een uniek ontwerp in de eigen huisstijl. Met aandacht voor SEO en daardoor gemaakt om jouw doelgroep te bereiken. Dat is een website op maat. Daarnaast is de website ook geoptimaliseerd voor zoekmachines en is het ook geschikt voor tablet en telefoon. Een website op maat past bij de missie en visie van de onderneming, zodat het de doelgroep bereikt. Maatwerk met een hoofdletter!

  Kan ik de website zelf onderhouden

  Ja zeker! Na oplevering van de website krijg je inloggegevens van de website. Hiermee kun je inloggen en zelf aanpassingen doen. Ook kan ik je training geven, zodat je weet waar je moet klikken.

  Hoe ziet het proces eruit?

  Een kleinere website maken duurt gemiddeld tussen de 2 en 6 weken. Grotere projecten duren vaak langer, afhankelijk van de functionaliteiten.
  Eerst willen we weten wat er in de website moet komen, qua design, tekst, foto’s en functies. Daarna worden er schetsen gemaakt en wordt de website ontwikkeld. Na een paar revisierondes is de website klaar en ‘live’!

  WordPress webdesign

  De ideale website

  Maak impact met een mooie website die bij je past. Met een onderscheidende website bereik je de juiste doelgroep.

  Stel je vraag
  • Basis

   900

   Een mooie en snelle website met een uniek design.

   • Eigen huisstijl

   • 4 pagina's

   • Mobielvriendelijk

   • Zelf aanpassen

   Kies Plan