Selecteer een pagina

Diensten van Useo

Wij maken websites en zorgen voor een hoge positie in Google. Ook kunnen we voor u online adverteren zodat uw doelgroep snel en effectief wordt bereikt.

Webdesign

Meer informatie

Wij maken WordPress websites, voor diverse doelgroepen: kleine ondernemers, grote bedrijven, stichtingen en scholen.

Een startende ondernemer heeft vaak genoeg aan een kleine en krachtige website. Een website kan aan de hand van een template worden aangepast aan de wensen van de klant. De prijs is daardoor laag en de kwaliteit is meer dan prima.

Een groot bedrijf of bijvoorbeeld een school vraagt meer maatwerk. We kunnen een website vanaf het nulpunt uittekenen en opbouwen. Dat levert een website op die helemaal voldoet aan de eisen en wensen van de klant. Uiteraard is dit wel een duurdere optie omdat het maatwerk is waar meer tijd in gaat zitten.

Elke website die we leveren, heeft een SEO-integratie, een veilige SSL-verbinding en is mobile responsive. Om goed online vindbaar te zijn, is aandacht voor Zoekmachine Optimalisatie (SEO) belangrijk. Het schrijven van goede (SEO-proof) teksten, is ook een dienst die we aanbieden.

SEO

Meer weten

Bovenaan in Google staan? Door onze Zoekmachine Optimalisatie (SEO) verbetert de positie in de zoekresultaten.

SEO staat voor Search Engine Optimisation ofwel Zoekmachine Optimalisatie. Dat betekent dat een website op meerdere vlakken wordt verbeterd, wat tot een hogere plek in de zoekresultaten leidt.
Elk bedrijf wil natuurlijk graag bovenaan in Google staan. Logisch, want een hoge plek in Google zorgt automatisch voor meer online bezoekers, meer klanten en dus meer omzet.

Wilt u ook beter online vindbaar zijn? Neem vandaag contact op:

 

Webshop

Meer weten

Een krachtige webshop, met meerdere betalingsopties. Zelf de voorraad beheren, met onbeperkt aantal producten. Eenvoudig producten toevoegen en verwijderen.

SEA - Online Adverteren

Meer weten

Optimaliseer de online zichtbaarheid onder geïnteresseerde doelgroepen met relevante advertenties.

Hosting & Onderhoud

Meer informatie

Snelle Hosting, met de beste beveiliging tegen hacks en virussen. We maken dagelijks backups, en herstellen de website bij een crash. Zo bent u altijd online, zonder zorgen.

Branding

Meer informatie

Zakelijke fotografie, logo design, nieuwe huisstijl laten maken, copywriting, marketing strategie. Alles voor online succes.

Conversie gericht

Een mooie website die hoog scoort in Google is niet genoeg! De teksten op de website dienen niet alleen geoptimaliseerd te zijn voor de zoekmachines, maar ook voor hogere conversie.

De bezoekers moeten dus ‘verleid worden’ om over te gaan tot actie, bijvoorbeeld om in te schrijven voor een nieuwsbrief of een aankoop te doen in de webshop.

De aanwezige teksten moeten interesse opwekken en daardoor ‘wervend’ zijn. Er wordt aansluiting gezocht bij de bezoekers, door in te gaan op hun probleem of vraag naar aanbod. 

Als de klant inziet dat er een oplossing geboden wordt, ontstaat de behoefte om tot actie over te gaan. Als de klant  tenslotte besluit om in actie te komen, is er sprake van conversie.

Meer weten over hogere conversie op de website? Neem contact op!

Betrokken

Wij houden van een betrokken en laagdrempelige samenwerking.

Dat betekent dat we goed bereikbaar zijn. Maar ook dat we meedenken en brainstormen wat voor uw bedrijf het beste is.

Daarom hechten we waarde aan een betrokken samenwerking, met transparante en meetbare resultaten.

We maken duidelijk wat de verwachtingen zijn, de doelstellingen en ook de behaalde resultaten.

In begrijpelijke taal laten we zien wat de behaalde resultaten zijn en of er aanpassingen in de strategie nodig zijn. Uiteindelijk is het eindresultaat het belangrijkste.

Meer weten? We horen het graag.

Klant gericht

We doen alles wat voor u als klant waardevol is.

Useo biedt alles om online succes te hebben. Dat kan een nieuwe WordPress website zijn. Of een slimme online advertentie campagne. Of juist een aanpassing in de SEO-strategie.

Useo is erop gericht om waardevol te zijn, voor u als klant. Daarom doen we eerst uitgebreid onderzoek wat er nodig is om online succes te behalen.

Daarna maken we een online marketing strategie op maat, zodat een passend advies kan worden gegeven. Dat is overigens helemaal gratis en vrijblijvend!

Uiteindelijk draait het om het laten groeien en bloeien van uw (online) business. 

Ook een gratis advies aanvragen? Klik op de button!

 

Investeren in online succes?

online succes